Mapes i plànols

En aquesta pàgina podran veure plànols i mapes antics com actuals del barri de Les Tres Torres.

1706

Mapa de l'any 1706. Es un dels plànols mes antics on podem veure, aproximadament, com era aquell any. Estaba totalment despoblat. El camí que uneix Sarrià, que va a parar el que és ara la plaça Artós, amb Barcelona serà la futura carratera de Sarrià i més tard Av. de Sarrià.

1891

Mapa de l'any 1891 on es mostra els límits del barri actuals sobre el plànol. S'observa que l'unica zona urbana era la "plaça de Gironella" molt a prop d'on ara passa la Ronda del General Mitre. Tambè a la confluècia dels actuals carers de Ganduxer amb el passeig de la Bonanova i al llarga del carrer Ganduxer. Estan projectatsvaris carrers així com plaçes, Joaquim Pena es una d'elles.


1896

Plànol de l'any 1896 on es mostra els límits del barri actuals sobre el plànol. S'observa que l'unica zona urbana era la "plaça de Gironella" molt a prop d'on ara passa la Ronda del General Mitre. Tambè a la confluècia dels actuals carers de Ganduxer amb el passeig de la Bonanova i al llarga del carrer Ganduxer. Estan projectatsvaris carrers així com plaçes, Joaquim Pena es una d'elles.
Plànol fet per Francesc Mariné i Martorell.

Plànol fet per Francesc Mariné i Martorell.

1888

Mapa de l'any 1888 on es mostra els límits del barri actuals sobre el plànol d'aquell any. S'observa que l'unica zona urbana era la "plaça de Gironella" molt a prop d'on ara passa la Ronda del General Mitre. Tambè a la confluècia dels actuals carers de Ganduxer amb el passeig de la Bonanova. Hi apareix tambè el cemenitiri de Sarrià així com el tren.1902

Plàno d'alinecions dels principals carrers i plaçes del barri de Les Tres Torres de l'any 1902.
"Plano que acompaña la solitud suscrita de los Sres D. Clemente Mas, D. Manuel Romaní y D.Pedro Romaní para la petición de alineaciones y rasantes" firmat per l'arquitecte municipal J.Anselm Capdevila al setembre de 1902.