Festa Major de Les Tres Torres 2022

Festa Major de Les Tres Torres 2022.
https://lestrestorres.com/la-festa-major-de-les-tres-torres-se-celebrara-del-27-al-29-de-maig/


De divendres 27 de maig a divendres 29 de maig, el barri s’omplirà d’activitats culturals, esportives i d’oci, organitzades per l’Associació de Veïns amb el suport del Districte de Sarrià-Sant Gervasi i d’entitats del barri: Biblioteca Clarà, Centre Cívic Pere Pruna, DiR Tres Torres, Escola Teresiansas, Escola Reial Monestir Santa Isabel i Casa d’Espiritualiat Sant Felip Neri, entre d’altres.

Aquest és el programa de la Festa Major:

DIVENDRES 27 MAIG

 • 17:00h Ruta guiada per Les Tres Torres sud. 
  En aquest itinerari farem saber de la història de Les Tres Torres visitant llocs representatius i, per a alguns, desconeguts. Aturarem la màquina del temps per parlar de l’obra d’en Pere Pruna, dels canvis urbanístics al barri que l’han transformat socialment, i viatjarem al seu passat popular un cop ens endinsem a l’interior del Bar Mestres. Parlarem del Tren de Sarrià, de l’arribada d’estiuejants i també del clergat, a un lloc emblemàtic com la Casa d’Espiritualitat de Sant Felip Neri.  A càrrec de Sònia Fernández de ‘Viaje a la Barcelona secreta’. Organitza Centre Cívic Pere Pruna. Inscripcions (a partir 20 de maig). Clicant AQUÍ o trucant al 934186537

Plaça Joaquim Pena

 • 17:30h Espectacle infantil: SOMRIU. Un rei molt seriós. Un poble que no pot cantar ni ballar. Un trobador amb un sac ple de somriures…com acabarà tot plegat? Un espectacle d’animació emmarcat en una història plena de màgia i fantasia. A càrrec de Santi Rovira i la seva inseparable guitarra. Organitza Biblioteca Clarà.
 • 18:30h Xocolatada popular
 • 20:00h Pregó de Festa Major. A càrrec de Joana Torres, directora de la Biblioteca Clarà.
 • 21:00h Havaneres. El grup d’havaneres Borinquen, nascut fa 25 anys a El Masnou, ens oferirà el seu repertori de música marinera.

DISSABTE 28 DE MAIG

 • 10:00h Ruta guiada per Les Tres Torres – NORD: En terres de pas entre la vila de Sarrià i de Sant Gervasi de Cassoles, Les Tres Torres van servir a la vila Sarrià acollint els seus cultius i als seus morts quan encara eren terres sense nom. Cent anys d’història ens separen des de la construcció del cementiri modern i cent anys de memòria del poble són reflectits al Cementiri de Sarrià. Parlarem des de famílies influents fins a personatges il·lustres que van passar pel barri com en Josep Clarà i l’atmosfera creativa que es respirava al barri. L’itinerari de Festa Major és dedicat al barri i a les persones que han format part de Les Tres Torres, arribarem fins al carrer Vergós, nucli comercial i punt de trobada del seu veïnat, per reviure l’esperit popular que es respira al Bar Mestres. A càrrec de Sònia Fernández de ‘Viaje a la Barcelona secreta’. Organitza Centre Cívic Pere Pruna. Inscripcions (a partir 20 de maig). Clicant AQUÍ o trucant al 934186537

Escola Teresianas (c/ Ganduxer 85)

 • 10:30h i 11:30h Visita guiada a l’edifici de Teresianas: Descobreix els secrets i singularitats d’un dels edificis icònics del nostre barri, obra d’Antoni Gaudí. L’arquitecte, ja immers en grans projectes com el de la Sagrada Família, va refer el projecte tot just començat per Joan Pons i Trabal, mantenint els fonaments ja acabats i va convertir el que era una senzilla construcció en una obra cabdal de l’arquitectura catalana. Inscripcions per mail: Visitaedificiteresianas@gmail.com

Escola Reial Monestir Santa Isabel (c/ Cardenal Setmenat 1-5)

Carrer Vergós (davant Mercat)

 • 11:00h Concurs infantil de dibuix: Dibuixa el teu barri! Vine amb els més petits de la casa i fes-los passar una bona estona dibuixant allò que veuen cada dia: el seu barri. Segur que ens sorprendran reproduint detalls singulars i curiosos.
 • 11:30 a 13:30: Taller d’horticultura amb envasos reutilitzats. Taller per a tots els públics en format passavolant on es facilitaran els materials i les explicacions corresponents per a que les persones participants puguin aprendre com plantar i tenir cura de les plantes, tot reutilitzant envasos amb planters. A més es facilitarà informació per sensibilitzar sobre els beneficis del verd i hort urbà i promocionar-ne la seva presència a balcons, terrasses i altres espais.
 • 11:30h Esport al carrer by DiR Tres Torres
  • 11:30h CUL10 POWER (30min d’exercicis cardiovasculars i d’enfortiment de gluti i cames)
  • 12:15h MASTERCLASS DE ZUMBA (50 min per ballar i passar-ho bé apte per tots els nivells)
  • 13:15h BODY COMBAT EXPRESS (30min d’exercicis de boxa cardiovasculars)
 • 12:00h Taller dels Castellers de Sarrià
  Una introducció al món casteller a càrrec de la colla dels Castellers de Sarrià.
 • 13:00h Parrillada popular: Gaudeix de les millors carns argentines a la barbacoa (carnisseria Bistec), en un dinar popular en ple carrer (tallat al trànsit). Ho acompanyarem amb bona música, tallers infantils i bon beure!

Casa d’Espiritualitat Sant Felip Neri (c/ Nena Casas 47)

 • 19:30h Concert Banda Municipal de Barcelona. Sota la direcció de Carlos Ramón, la Banda interpretarà temes populars d’artistes com Michael Jackson i Leonard Cohen i grups com Queen, Coldplay, The Beatles i Rolling Stones. Tot a l’aire lliure en un entorn singular com són els jardins de la Casa d’Espiritualitat Sant Felip Neri.

DIUMENGE 29 DE MAIG

Jardí de la Biblioteca Clarà (c/ Dr. Carulla 22)

10:30 – 20 :30: Les Tres Torres Market. Una quarantena de marques de moda, complements, roba infantil i decoració t’esperen en un ambient únic, acompanyats de bona música, tallers infantils i un espai gourmet on fer el vermut.

 • 12:30h. Vermut&Rumba. El grup ‘Landry i la FM’ ens amenitzaran l’hora del vermut amb una actuació en directe, amb temes propis, rumberos i actuals, que podrem acompanyar amb les begudes i snacks a la barra de Pilsner Urquell. Tot en el marc de Les Tres Torres Market, al jardí de la Biblioteca Clarà.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada