Les Tres Torres Christmas Market estrena ubicació dissabte 17 de desembre

Les Tres Torres Christmas Market estrena ubicació dissabte 17 de desembre.

El mercat nadalenc impulsat per l’Associació de Veïns de Les Tres Torres torna aquest proper dissabte 17 de desembre, estrenant ubicació: la Casa d’Espiritualitat Sant Felip Neri (c/ Nena Casas 47). Les Tres Torres Christmas Market creix d’aquesta manera amb més metres i en un espai únic i  màgic, on els jardins d’aquesta antiga casa es vestiran de Nadal creant un ambient únic.La cita comptarà amb una selecció molt cuidada de botigues d’artesania i proximitat, amb productes de moda, complements, decoració, floristeria, espelmes, joguines i també parades solidàries (Arrels, Fundació, Fundeo, Mary’s Meals, Fundació Putxet, Màgic Andreu Nepal Projects i Casa Espiritualitat Sant Felip Neri-Fundació Valors Humans). En total, 50 parades amb propostes singulars i de qualitat que permetran trobar els millors regals per a aquestes festes.

A més, els visitants hi trobaran un espai infanti, amb jocs i activitats per a totes les edats, un de gastronòmic, amb bar, barra i stand de vins i caves (Grup Perelada) i un taller amb diferents activitats durant tot el dia. A més, a la tarda hi haurà  un pessebre vivent i la visita del Pare Noël.

L’horari del Market és de 10:30h a 20:00h i l’accés és gratuït.


Aquesta és la programació d’activitats:


  • 11:00h – 12:00h: Automassatge facial amb cosmètica natural MySlowCare. Preu: 15€. Inscripcions: myslowcare@gmail.com
  • Aprèn a cuidar la teva pell amb productes frescos, naturals y actius. Us ensenyarem el correcte massatge facial, efecte lífting, prevenció d’arrugues, papada, bosses ulls… Per lluir aquestes festes la teva millor versió! A càrrec de la infermera Elisabet de Mingo (@myslowcare)
  • 11:00h – 12:00h: Taller infantil Construeix el teu mandala d’elements naturals. Gratuït A càrrec de Casa d’Espiritualitat Sant Felip Neri.
  • 12:30-13:15h: Com parar la taula de Nadal. Preu: 30€. Inscripcions: events@laclauevents.com. Aprèn a muntar una taula plena de detalls per aquest Nadal. Us donarem ‘tips’ de com combinar materials, colors, doblegar tovallons i complementar-ho amb elements decoratius.  A càrrec de Txell Badia de Nuovi Piatti i Clàudia Torrellas de La Clau Events & Weddings.

  • 16:30-17:30h. Taller infantil solidari: Decora el teu arbre de Nadal amb Arrels! (a partir de 3 anys). Preu: 12€. Inscripcions: botiga@arrelsfundacio.org. A càrrec d’ Arrels Fundació. Pinta i decora els teus guarniments per a l’arbre de Nadal. Estan fets de fusta i de cartró al taller d’Arrels Fundació, per persones que viuen o han viscut al carrer. Una casa, una estrella, un arbre que podràs decorar amb plastilina de colors, gomets i altres materials! També disposaràs de tres bosses de paper que podràs decorar amb pintura i posar-hi el nom de la persona a qui li vulguin regalar.
  • 17:00h Actuació del Màgic Andreu al racó solidari.
  • 17.30h Visita del Pare Noël
  • 18.30h-19.30h Pessebre viventCap comentari:

Publica un comentari a l'entrada